Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας



Αγαπητοί γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την  ακόλουθη  δράση  του σχολείου μας.
Από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το σχολείο μας συμμετέχει στο φεστιβάλ  «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας» με κάποια έργα μαθητών από την Δ΄ και την Στ΄ τάξη, καθώς και με φωτογραφικό υλικό από το ημερολόγιο 2018. Η Έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα,  26/02/2018 έως την Παρασκευή 9/03/2018.
Εγκαίνια έκθεσης : Δευτέρα 26/2/2018, ώρα : 18.30 και καθημερινά από τις 9.00 έως τις 13.00 και απογευματινές ώρες, οι οποίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί.
Λίγα λόγια για το θεσμό: Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και διεύρυνσης του Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, που είναι ένας θεσμός για την πόλη μας, δημιούργησε την «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας». Πρόκειται για μια προσπάθεια που έχει ως στόχο την προβολή και ανάδειξη του καλλιτεχνικού δυναμικού και ιδιαίτερα των νέων μας, σε επίπεδο νομού. Η Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας διοργανώνεται σε συνεργασία με την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση, καθώς και όλους τους πολιτιστικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται στο νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου