Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Σημαντικές Ημερομηνίες του Δεκεμβρίου


Αγαπητοί γονείς,
 
τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν…για το λόγο αυτό σας καλούμε να σημειώσετε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας για τον καλύτερο προγραμματισμό σας.
• Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 (12.25-14.00) θα δοθεί η  βαθμολογία και η πρόοδος α΄ τριμήνου  (12.25-14.00). Την ημέρα αυτή το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά.
•  Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα (ώρα προσέλευσης 17.00). Θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του σχολείου μας. Προσοχή! Την ημέρα αυτή το σχολείο μας δε θα λειτουργήσει το πρωί για τους μαθητές μας, οι οποίοι θα προσέλθουν το απόγευμα για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μαζί με τους γονείς τους (ΠΔ/79: Μεταφορά ωραρίου εργασίας σε άλλη βάρδια για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων)
• Το σχολείο θα κλείσει για διακοπές την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσει  στο πλήρες ωράριό του. Το ολοήμερο τμήμα θα  λειτουργήσει κανονικά.
 Επίσης το πρωί της 21ης Δεκεμβρίου θα παρευρεθούμε  στον καθιερωμένο εκκλησιασμό για τις Άγιες αυτές ημέρες.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής θα λειτουργήσει BΑΖΑΑR Παιχνιδιού και Βιβλίου και πολλές άλλες εκπλήξεις με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Αναφορικά με το πρόγραμμα της γιορτής θα σας αποσταλούν περισσότερες πληροφορίες εντός των ημερών.

   Αγαπητοί γονείς, είναι σημαντικό να συναντηθούμε και να επικοινωνήσουμε για τα παιδιά μας και για το σχολείο μας! Επίσης, κρίνεται απολύτως απαραίτητο, πριν εστιάσουμε στις οικογένειές μας για να γιορτάσουμε τη γέννηση του Χριστού, να δούμε τη γέννηση αυτή ως πράξη αγάπης και προσφοράς σε οικογένειες και παιδιά που περιμένουν από εμάς …εδώ στο σχολείο, στη γειτονιά, στην πόλη! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη δράση αλληλεγγύης συγκέντρωσης τροφίμων που θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς (Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κυττάρου Χαλέπας)

Ευχαριστούμε πολύ!
Η Δ/ντρια και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου