Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ/ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΠΕ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε μέσα σε ζεστό κλίμα συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών και καλών πρακτικών μεταξύ των εκπαιδευτικών και διοικητικών, η Α΄ Συνδιάσκεψη /Συνέδριο της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το Σάββατο 25-26 Μαΐου 2024. Το σχολείο μας είχε ενεργή παρουσία μέσω τριών παρουσιάσεων στο συνέδριο. Σχολική Βιβλιοθήκη-ο νέος θεσμός της Σχολικής Πινακοθήκης και η Δικτύωση των Σχολείων είχαν την τιμητική τους! Αναδείξαμε τη σπουδαιότητα όλων των παραπάνω στην ανάπτυξη του σχολείου και στην ποιότητα της εκπαίδευσης των μαθητών μας.

Παράλληλα, η υπεύθυνη της Σχολικής μας βιβλιοθήκης κ. Γιώτα Μπούρα μαζί με μαθήτριες της Ε1΄τάξης και τον κ. Γιαννη Τσαραμανίδη με το τραγούδι της Φιλαναγνωσίας από τα δευτεράκια μας συμμετείχαν στην ημερίδα Φιλαναγνωσίας που διοργανώθηκε από τους Σχολικούς Συμβούλους το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο, αναδεικνύοντας την αξία της φιλαναγνωσίας και τις ποικίλες δράσεις και συνέργειες με άλλα σχολεία με σκοπό την ανοιχτότητα του σχολείου και την κοινωνικοποίηση των μαθητών.  










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου