Τρίτη 14 Μαΐου 2024

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ RatFM

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνία της Πληροφορίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Μαΐου, οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 9ου δημοτικού σχολείου Χανίων, επισκέφθηκαν την έκθεση παλαιών συσκευών ραδιοφώνου που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κύτταρο Χαλέπας και τον συλλέκτη κ. Νίκο Λαμπράκη. 

Παράλληλα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ραδιοφωνική εκπομπή του φοιτητικού ραδιοφωνικού σταθμού RatFM του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΕΛΜΕΠΑ, ο οποίος από τις φιλόξενες συχνότητές του μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές με θέμα τα θετικά και αρνητικά της τηλεόρασης στην καθημερινότητά μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Νίκο Λαμπράκη για την λεπτομερή ενημέρωση που μας έκανε για τα παλιά ραδιόφωνα και την ευκαιρία που μας έδωσε να μοιραστούμε τον πολύτιμο θησαυρό που διαθέτει, την κ. Μαρία Κληματσάκη για την ευγενική και άριστη φιλοξενία στο Κύτταρο Χαλέπας, αλλά και την υπέροχη εμπειρία της συμμετοχής σε ραδιοφωνική εκπομπή που μας προσέφεραν οι υπεύθυνοι φοιτητές του RatFM.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου