Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ"

Το Σχολείο μας, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής αγωγής και με στόχο τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ενασχόληση των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Τρίποντα στα Σχολεία».

Έτσι, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο  χώρο του σχολείου εκλεκτούς εκπροσώπους της  Ε.Ο.Κ και συγκεκριμένα τους καθηγητές Φ. Αγωγής κ. Φρόσω Δημητρουλάκη και Γιάννη Θεολογίτη, οι οποίοι έφεραν σε επαφή τους μαθητές/τριες της Δ΄ Ε΄και Στ΄τάξης με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.Τη δράση υποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό οι μαθητές μας, οι οποίοι συμμετείχαν σε ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις με στόχο κάθε μαθητής να χαρεί και να συμμετάσχει στο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες εκτέλεσης. 

Τα συγκεκριμένα προγράμματα, έχουν την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και περιλάμβαναν ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες εξοικείωσης (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ) καθώς και ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3).

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εξαίρετους προπονητές για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισαν!!!

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου