Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2023

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του σχολείου μας! Με βοηθό τον καλό καιρό και τη ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων επιμελήθηκαν και συντόνισαν οχτώ βιωματικά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια σε αίθουσες του σχολείου στα οποία συμμετείχαν και ήταν πρωταγωνιστές οι μαθητές μας. 

Η γιορτή ξεκίνησε με το Εργαστήριο Μουσικής, στο οποίο οι μαθητές όλων των τάξεων τμηματικά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες και καταχειροκροτήθηκαν από όλους! Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε εορταστικές γεύσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο που πρόσφεραν γονείς του σχολείου κατά τη διάρκεια της γιορτής,  ζεστό κρασί και σοκολάτα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και μυρωδάτα τρουφάκια στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής. Παράλληλα, οι μικροί μαθητές μας απόλαυσαν την ατμοσφαιρική αφήγηση παραμυθιού, συμμετείχαν στις εικαστικές δημιουργίες στο εργαστήριο χριστουγεννιάτικων στολιδιών και στο εργαστήριο Face Painting και δεν ξέχασαν βέβαια να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη!

Έκπληξη αποτέλεσε το Εργαστήριο των Αισθήσεων, στο οποίο τα παιδιά και οι μεγάλοι έπαιξαν με τις γεύσεις, τις μυρωδιές και τις υφές και γέλασαν με την καρδιά τους. Τέλος τα παιδιά των μεγάλων τάξεων με τις δασκάλες τους οργάνωσαν, ετοίμασαν  και λειτούργησαν το bazaar επαναχρησιμοποίησης βιβλίων και χριστουγεννιάτικων στολιδιών, του οποίου τα έσοδα θα δωρίσουν στο εθελοντικό σωματείο ΣυνAνθρωπος. 

Συγχαρητήρια στους Δασκάλους μας και στα παιδιά! Καλές Γιορτές σε όλους! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου