Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτακτες αλλαγές αναφορικά με την ώρα του Αγιασμού στο σχολείο

 Αγαπητοί γονείς γεια σας,

Σε συνέχεια της ενημέρωσης μας για τον Αγιασμό του σχολείου και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ακόλουθες  έκτακτες αλλαγές αναφορικά με την ώρα του Αγιασμού στο σχολείο κατόπιν  της καταιγιστικής πληροφόρησης που φτάνει στο mail του σχολείου.

10:00-10.15: Προσέλευση όλων των μαθητών των τάξεων ´ôĴŴκαι Στ΄ χωρίς τους γονείς στην αυλή του σχολείου για τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Το πρόγραμμα της Α΄τάξης παραμένει το ίδιο σύμφωνα με τον αρχικό μας σχεδιασμό, απλά η ενημέρωση των συνοδών γονέων θα γίνει μετά τον Αγιασμό (Ενημέρωση των γονέων για τη λειτουργία του σχολείου και την κατανομή των μαθητών στα δύο τμήματα Α1 και Α2. Οι πρώτες οδηγίες από τους δασκάλους των αντίστοιχων τμημάτων)

Αποχώρηση όλων των μαθητών στις 12.00

´ôĴ: Είσοδος –έξοδος από την καγκελόπορτα του παλαιού κτιρίου

 Οι υπόλοιπες τάξεις από την κύρια πόρτα του νέου κτιρίου μαζί με το Β1 (περισινό Α1)

Ο τρόπος προσέλευσης και αποχώρησης των αντίστοιχων τάξεων θα συνεχιστεί όλο το χρονικό διάστημα του τρέχοντος σχολικού έτους.  

Τα παιδιά προσέρχονται στο σχολείο με τσάντες, καθώς πρόκειται να παραλάβουν τα βιβλία τους  και το πρώτο υγειονομικό υλικό. Επισημαίνουμε ότι το πρώτο υγειονομικό υλικό παραδόθηκε στο Δήμο Χανίων το Σάββατο 12/09/2020 και γίνεται προσπάθεια από το Δήμο και τις Σχολικές Μονάδες για την διάθεσή του στους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Λόγω του αυξημένου συγχρωτισμού στην αυλή του σχολείου, η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη από μικρούς και μεγάλους.  

 Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε η στάθμευση των οχημάτων εκτός από την οδό Σκρα να πραγματοποιείται και επί της οδού Δαγκλή.

Παρακαλούμε η πληροφορία αυτή να διαχυθεί και στις ομάδες που διατηρούν οι γονείς για την άμεση ενημέρωσή τους.

Ευχαριστούμε

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου